Hanne Essers hypnose boomstam klein seks

NEI

HYPNOSE

Als je me zou kennen, zou je weten dat:

  • Ik regelmatig ergens aankom op blote voeten, ook zonder het zelf te beseffen.
  • Je me best nergens voor wakker maakt. Iemand die slaapt, laat je met rust!
  • Onverwacht voor mij vaak ongewenst is. Ik vind het heerlijk om bezoek te ontvangen maar weet dit graag vóór ze aan de achterdeur staan. Even een whatsappje of het past en dan ben je (meestal) heel welkom! Verrassingen zijn niet zo aan mij besteed…
  • Ik héél veel spullen netjes in één kast gestopt krijg. Heel handig bij het opruimen, echt rot toen ik ging verhuizen!
  • Ik geen fan was van Chihuahua’s tot ik er zelf ‘per ongeluk’ eentje in huis haalde. Blijkbaar zijn dat echte honden die graag wasspelden oprapen in ruil voor een beloning en niet thuishoren in een handtas tenzij ze echt oud of ziek zijn. Er passen duidelijk heel veel hersenen in die kleine kopjes!
  • Ik de kriebels krijg van excuses om iets niet te doen, vooral die excuses waar ik mezelf op betrap! ‘Ik heb geen geld voor een nieuwe outfit’ betekent bij mij eerder ‘ik geef dat geld liever aan een goed boek of een extra opleiding’. Bijleren houdt je jong, of zoiets…?
  • Ik een echte doe-het-zelver ben. Ik maak zelf zalfjes, zeep en kan praktisch alles in huis herstellen. Maar 1 ding leer ik waarschijnlijk nooit… strijken! Ik kan het niet, het duurt een eeuwigheid en het verschil tussen ‘voor’ en ‘na’ staat niet in verhouding met het zuchten, puffen en ja.. zelfs vloeken! Mijn motivatie verdwijnt sneller dan de rimpels en valse plooien en daar kan ik ondertussen prima mee leven. Ik vond namelijk een excellente manier om alles te drogen te hangen zodat het bijna ‘zo’ weer in de kast kan.
  • Satékruiden echt overal op passen! Behalve misschien op zoetigheden, geen idee. Chocolade is voor mij nooit een oplossing… net als kleren shoppen. Op dát vlak zal ik me nooit vrouw voelen, en dat vind ik helemaal oké!
hypnotherapie hypnose hondjes Hanne
hypnosetherapie foto Hanne SL klein