FAQ’s

Wat als ik niet in hypnose geloof?

Hypnose of trance is niet iets waar je in moet geloven. Het is een wetenschappelijk bewezen methode die kan worden ingezet tijdens therapie waarmee zeer goede resultaten behaald worden. Het enige wat nodig is om in trance te kunnen gaan, is je eigen vrije wil. Je kiest ervoor, vanuit jezelf, om in trance te gaan en je kiest ervoor om het proces gewoon te laten gebeuren.

Om in trance te kunnen gaan, heb je ook wel een IQ nodig van minimum 70 maar als dat bij jou niet in orde was, zou je dit waarschijnlijk niet aan het lezen zijn ;o)

Wie niet in hypnose wil of durft, kan geholpen worden met de biotensor. Dit is een energetisch meetinstrument waarmee we blokkades kunnen opsporen en loskoppelen.

 

Losse sessie of een traject?

Het zou fijn zijn om je te beloven dat jouw probleem in 1 sessie verdwijnt als sneeuw voor de zon. Soms is dat ook echt zo! Maar ervaring leert dat de beste resultaten behaald worden in 3 sessies waarbij je eerst leert hoe je in zelfhypnose kan gaan. Op die manier heb je een waardevolle tool in handen om ook thuis mee aan de slag te gaan.

Een probleem bestaat meestal uit meerdere delen die we elk afzonderlijk behandelen. Na een sessie wordt het proces van het loskoppelen in gang gezet. Soms voel je meteen het effect, soms heeft dit enkele dagen nodig om in te werken.

* 1 sessie = €145: hier wordt met de biotensor aan het probleem gewerkt

* traject van 3 sessies = €365: hypnose, zelfhypnose, biotensor en persoonlijke audio

 

Voor welke problemen?

Je hebt vast al ergens gelezen dat je met hypnose of NEI kunt stoppen met roken, afvallen, angsten kan aanpakken en nog heel veel meer. Persoonlijk vind ik dit allemaal fijn om te doen maar het verbaasde me dat er zo weinig hypnotherapeuten rond seksuele issues werken. Daarom koos ik ervoor om mij hierin te specialiseren. Er komen vrouwen in mijn praktijk met vaginisme, pijn bij het vrijen, een laag libido, te weinig zelfvertrouwen. Maar ik zie evengoed mensen met angsten, hoofdpijn, sneller herstel na een operatie,… Heb je zelf een probleem maar weet je niet goed of ik daarbij kan helpen? Neem contact op en samen bekijken we de mogelijkheden!

Kan het ook online?

De eerste sessie ontmoet ik je graag persoonlijk in mijn praktijk.
De tweede en derde sessie kunnen eventueel online via Zoom, op voorwaarde dat je in een ruimte kunt zitten waar je niet gestoord wordt. Al vind ik het zelf toch fijner om elkaar ‘in het echt’ te zien…